Menu

Menu

  info@jeles.si   (01) 831 0666

Predstavitev podjetja Jeles

Podjetje Jeles d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 in je v celoti v zasebni lasti. S kakovostjo proizvodov in poslovnimi referencami smo za sodelovanje pridobili pomembne poslovne partnerje v Sloveniji, Evropi in po celem svetu. V začetku leta 2007 smo v Kamniku odprli nove proizvodne prostore in moderno skladišče.

Na enem mestu ponujamo širok izbor reprodukcijskega blaga za lesno industrijo, mizarsko obrt in lesno galanterijo. Dosegamo visoko kakovost in zahtevne tehnične normative v lesni industriji pri domačih in tujih kupcih.

Naš prodajni program obsega vse vrste furnirja, žaganega lesa in plošč, v našem skladišču je stalno na zalogi več kot 20 vrst umetno sušenega žaganega lesa. Želimo biti najboljši in cenovno ugodni, zato hlodovino poiščemo na izvoru in jo sami predelamo v plemenite furnirje in žagan les.
 

Otvoritev novih prostorv v Komendi

Spoštovani poslovni partnerji in prijatelji, vsem, ki ste nas obiskali na dan otvoritve, se iskreno zahvaljujemo. Ponovno hvala za vašo podporo ter razumevanje v mesecih gradnje ter selitve.

Hkrati pa naj bo naša zahvala tudi povabilo, da se čim večkrat srečamo v Komendi. Obiščite nas in se prepričajte o naši kvaliteti. Prijazno vas bomo sprejeli in vam svetovali pri nakupu.

Jeles

Naslov

Jeles d.o.o.

Ulica Pod hrasti
Poslovna cona Komenda
1241 Kamnik
Slovenija, EU

Delovni čas

  • Ponedeljek - Četrtek:7.00 - 15.00
  • Petek:7.00 - 12.00

Sobota, nedelja, prazniki: Zaprto

Kontakt

Za vse informacije smo vam dosegljivi na naših kontaktnih naslovih.

Telefon: (01) 831 0666
E-pošta: info@jeles.si

Zemljevid

Jeles