Podjetje Jeles


Podjetje Jeles d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 in je v celoti v zasebni lasti. S kakovostjo proizvodov in poslovnimi referencami smo za sodelovanje pridobili pomembne poslovne partnerje v Sloveniji, Evropi in po celem svetu. V začetku leta 2007 smo v Kamniku odprli nove proizvodne prostore in moderno skladišče. Na enem mestu ponujamo širok izbor reprodukcijskega blaga za lesno industrijo, mizarsko obrt in lesno galanterijo. Dosegamo visoko kakovost in zahtevne tehnične normative v lesni industriji pri domačih in tujih kupcih.

Naš prodajni program obsega vse vrste furnirja, žaganega lesa in plošč, v našem skladišču je stalno na zalogi več kot 20 vrst umetno sušenega žaganega lesa. Želimo biti najboljši in cenovno ugodni, zato hlodovino poiščemo na izvoru in jo sami predelamo v plemenite furnirje in žagan les.


Najbolj pa smo prepoznavni po proizvodnji in prodaji furnirja. Na zalogi imamo stalno okoli 50 vrst furnirja različnih debelin, dolžin in kvalitet. V kratkem času vam priskrbimo tudi redkejše vrste furnirja ali lesa (eksote, mazerji, korenine) tudi v manjših količinah.


Sledimo najnovejšim tehnološkim dosežkom v svetu in jih uvajamo v našo proizvodnjo, zlasti pri proizvodnji rezanega furnirja. Zavedamo se, da je za dober končni izdelek najpomembnejša osnovna surovina, zato skrbimo za nabavo najkakovostnejše hlodovine za proizvodnjo furnirja.


Obiščite nas in se prepričajte o naši kvaliteti. Prijazno vas bomo sprejeli in vam svetovali pri nakupu.

 

 

JELES d.o.o.,

Korenova cesta 5, 1241 Kamnik
Telefon: (01) 831 06 66
Telefaks: (01) 831 20 55
E-pošta: info@jeles.si

 

O nas nazaj

Copyright (c) by Jeles d.o.o.   |   Prva stran   |   O nas  |   Prodajni program  |   Posebna ponudba   |   Kje nas najdete   |   Kontakt