Menu

Menu

  info@jeles.si   (01) 831 0666

Robni trak

V našem prodajnem programu imamo na voljo tudi robne trakove nekaterih osnovnih drevesnih vrst, debeline 1,5 mm in 2,0 mm. Robni trak je narejen iz več slojev furnirja in je brez lepila.

 

Online Shopping

Naravni robni trak

Naravni robni trak je narejen iz enega ali več slojev furnirja. V zadnjem času je nepogrešljivi dodatek za mizarje, saj kvalitetni robni trak popolnoma nadomešča masivne nalimke. Strojna oprema nam omogoča, da lahko pri bolj zahtevnih projektih hitro naredimo robni trak iz istega hloda, kot ga je stranka izbrala za ploskovno furniranje. Večina robnega traku je FSC® certificiranega.

V naši ponudbi imamo 1-slojne, 2-slojne, 3-slojne. 4-slojne in 5-slojne robne trakove v klasičnih širinah 23mm, 30mm, 34mm, 45 mm in 54 mm. Po naročilu vam lahko naredimo tudi druge širine robnega traku.

Širina23mm Širina30mm Širina34mm Širina45mm Širina54mm

Delivery

Alpi robni trak

ALPI robni trak je narejen iz enega ali več slojev furnirja. Pri Alpi furnirju je robni trak zelo pomemben, saj je za Alpi furnirje težko dobiti masivni les v enaki barvi in strukturi. Alpi robni trak je možno naročiti 1-slojne, 2-slojne, 3-slojne. 4-slojne in 5-slojne robne trakove v različnih širinah, saj ga izdelujemo po naročilu.

FSC® certifikat je možen, če je material certificiran.


Mobile App

Furnir za oplaščanje

Furnir za oplaščanje je namenjen za oplaščanje letev pri vratih in podobno. Navadno se dela širina med 100 mm in 180 mm v debelini med 0,4 mm in 0,45 mm. Furnir za oplaščanje je kaširan in brušen in ga naredimo po naročilu.

FSC® certifikat je možen, če je material certificiran.

Kontaktna oseba

Team
Miha Lotrič
miha.lotric@jeles.si